
מצרכים
3/4 כוס אורז 3 כפות שמן קנולה
1 בצל גדול חתוך לקוביות גדולות
250 גר’ חזה עוף פרוס לפרוסות
2 כוסות פטריות שמפיניון טריות פרוסות
4-5 כפות רוטב סויה אסם
1 כף סוכר חום
1/2 כוס אפונה מבושלת
1 שן שום פרוסה
אופן ההכנה
1. מבשלים את האורז במים רותחים כ-15 דקות. מסננים את האורז ושוטפים במים קרים.2. מחממים במחבת שמן הקנולה, מוסיפים את העוף החתוך והבצל למחבת, ומטגנים 3-4 דקות, תוך כדי ערבוב, עד שהעוף והבצל מזהיבים קלות.
3. מוסיפים למחבת את הפטריות הפרוסות והשום, וממשיכים לטגן עוד כדקה. מוסיפים למחבת את הסויה והסוכר החום, ומטגנים תוך כדי ערבוב עוד 2-3 דקות.
4. מוסיפים את האורז והאפונה, ומערבבו היטב.

Комментариев нет:
Отправить комментарий