пятница, 28 февраля 2014 г.

אורז מוקפץ עם חזה עוף, פטריות ואפונה

דירוג הגולשים

אורז מוקפץ עם חזה עוף, פטריות ואפונה
0
מצרכים
3/4 כוס אורז 
3 כפות שמן קנולה 
1 בצל גדול חתוך לקוביות גדולות
250 גר’ חזה עוף פרוס לפרוסות 
2 כוסות פטריות שמפיניון טריות פרוסות 
4-5 כפות רוטב סויה אסם
1 כף סוכר חום 
1/2 כוס אפונה מבושלת
1 שן שום פרוסה 
אופן ההכנה
1. מבשלים את האורז במים רותחים כ-15 דקות. מסננים את האורז ושוטפים במים קרים.
2. מחממים במחבת שמן הקנולה, מוסיפים את העוף החתוך והבצל למחבת, ומטגנים 3-4 דקות, תוך כדי ערבוב, עד שהעוף והבצל מזהיבים קלות. 
3. מוסיפים למחבת את הפטריות הפרוסות והשום, וממשיכים לטגן עוד כדקה. מוסיפים למחבת את הסויה והסוכר החום, ומטגנים תוך כדי ערבוב עוד 2-3 דקות. 
4. מוסיפים את האורז והאפונה, ומערבבו היטב. 

Комментариев нет:

Отправить комментарий