4-5 תפוחי אדמה
2 בצלים
רוטב צילי מתוק,וצילי חריף.
להרתיח סיר עם מים
לחתוך את התפוחי אדמה לקוביות ולהוסיף לסיר עם המים הרותחים.
לתת להם לרתוח עד שהם חצי רכים. להוציא מהמים לעביר לשקית/קופסא ולעביר למקפיא ללילה(מומלץ,לא לוותר על השלב הזה)
להרתיח בסיר שמן חצי עמוק ולתת לו לרתוח להוציא את הקוביות תפוחי אדמה ולעביר אותם כמו שהם קפואים לתוך השמן עד שמקבלים צבע זהוב והופכים לקריספי.בנתיים לחתוך את הבצל לרצועות ולטגן .. שכל הקוביות תפוחי אדמה מוכנים מעבירים לבצל שופכים את הרוטב צילי והרוטב צילי חריף וחצי כפית פפריקה נותנים ערבוב עדין עם כפית ולא משחקים עם זה יותר מידי כדי לא להפוך את זה לפירה ולא להרןס את צורתם של הקוביות.. תהנו
נשמע ארוך אבל מעדן!!

Комментариев нет:
Отправить комментарий