понедельник, 21 июля 2014 г.

פטריות פורטובלו מוקפצות


12345 (0 יאמיז)
הטעם העסיסי והבשרניות של הפטריות נשמרים ומבטיחים עונג צרוף במינמום מאמץ
20 ביולי 2014
  • מתכון לפטריות פורטובלו מוקפצות של צברה מבשלים. איכות. חיים
  •  
  •  
  •  

חומרים

כללי

  • 6 פטריות פורטובלו בינוניות וטריות
  • 5-6 כפות שמן זית
  • 3 כפות רוטב סויה איכותי
  • 2 שיני שום קצוצות
  • כמה גרגירי פלפל שחור גרוס גס
  • קשיו/בוטנים
  • חופן בצל ירוק קצוץ דק
  • אופציה- להוסיף רצועות ג'ינג'ר טרי לקבלת טעם אסיאתי

אופן ההכנה

חותכים את הפטריות לרבעים או לחצאים לפי הגודל.
נותנים לפטריות לעמוד כחצי שעה עם הרוטב. (שמן זית, סויה, שום, פלפל שחור)
מלהיטים ווק על להבה גבוהה ומוסיפים את הפטריות עם הרוטב.
מקפיצים כ- 5 דקות ומכסים עם מכסה.
מקפיצים עוד 5-8 דקות עם מכסה.
מוציאים ומוסיפים בצל ירוק ושבבי קשיו.
בתאבון!
סיוון- צברה

Комментариев нет:

Отправить комментарий