| ||||
| ||||
| מספר מנות: 4 | ||||
| מתכון של שף קובי פרסול 4 נתחים (מנות )של פילה סלמון (אפשר גם "סטייק" פרוסות סלמון.) 8פרוסות לימון מלח פלפל לבן ענפי עירית קצוצה 1/3 כוס שמן זית 1/2 כוס יין לבן 2 שיני ששום פרוסות עלי רוזמרין טרי מ2 ענפים קטנים מיכל שמנת מתוקה 32% השף הלבן | ||||
| אופן ההכנה | ||||
מחממים תנור ל220 מעלות –רשת במרכז. חותכים 4 דפי נייר כסף ארוכים כפליים מנתח הסלמון. על נייר הכסף מורחים כף שמן זית ומעל מניחים נתח סלמון בודד. על כל נתח בוזקים מלח ופלפל-יוצקים 2 כפות שמן זית ויין. מעל מניחים 2 פרוסות לימון-ענפי עירית ומפזרים פרוסות שום ומפזרים מעט רוזמרין.צריכים להיות מעט נוזלים בצידי הדג. עוטפים כל נתח היטב ע"י נייר הכסף ע"י עטיפה מלמעלה ומגלגלים את קצוות נייר הכסף כמו סוכריה סגורה. מכניסים לתנור למשך18- דקות .מוציאים מהתנור ומצננים מעט ובזהירות מהאדים פותחים מלמעלה חושפים את הדג אך משאירים שוליים גבוהים. יוצקים מעל כרבע מיכל שמנת ומחזירים פתוח לתנור עד הקרמת השמנת. הגשה: להגיש בתוך נייר הכסף מונח על צלחת פתוח וחם. | ||||
пятница, 17 июня 2011 г.
סטייק סלמון אפוי בשמנת לימון ויין
Подписаться на:
Комментарии к сообщению (Atom)

Комментариев нет:
Отправить комментарий