фирга
גולש הונגרי טיפוסי עם "אלקה"
נורא פשוט להכין. חובה להכין. כל כך טעים ומזמין. מי שמכיר מבין אותי ומי שלא,יבין אותי אחרי שיכין ויטעם.
מצרכים:
סיר שטוח ורחב
2 בצלים קצוצים
5-6 כפות שמן
2 שיני שום קצוצות
800 גרם בשר לגולש שהקצב יחתוך לקוביות גדולות
20 - 30 יחידות עגבניות שרי קצוצות קטנטן
6 תפוחי אדמה מקולפים חתוכים לקוביות
פפריקה מתוקה , מלח ופלפל שחור.
מצרכים:
סיר שטוח ורחב
2 בצלים קצוצים
5-6 כפות שמן
2 שיני שום קצוצות
800 גרם בשר לגולש שהקצב יחתוך לקוביות גדולות
20 - 30 יחידות עגבניות שרי קצוצות קטנטן
6 תפוחי אדמה מקולפים חתוכים לקוביות
פפריקה מתוקה , מלח ופלפל שחור.
אופן הכנה:
לטגן את הבצל והשום וברגע שמתחיל להזהיב להוסיף את העגבניות.
לטגן עם העגבניות 5 דקות על להבה קטנה בסיר מכוסה. לערבב מדי פעם.
להוציא לקערה.
לטגן את קוביות תפוחי האדמה שיזהיבו קצת ולהוציא לקערה של העגבניות.
לטגן ב נ פ ר ד את קוביות הבשר תוך ערבוב עד שישחים מכל הצדדים.
להחזיר הכל לסיר.
לשים 2 כפות גדושות פפריקה מלח ופלפל.
להוסיף רק 2 כוסות מים ולהרתיח
להנמיך ללהבה הכי קטנה ולבשל מכוסה היטב במכסה תואם עד 3 שעות או עד שהבשר יהיה רך כחמאה.
לפני תום הבישול תכינו בסיר נפרד אלקה או קניידלך ותגישו ביחד עם הגולש והרוטב הסמיך.
לטגן את הבצל והשום וברגע שמתחיל להזהיב להוסיף את העגבניות.
לטגן עם העגבניות 5 דקות על להבה קטנה בסיר מכוסה. לערבב מדי פעם.
להוציא לקערה.
לטגן את קוביות תפוחי האדמה שיזהיבו קצת ולהוציא לקערה של העגבניות.
לטגן ב נ פ ר ד את קוביות הבשר תוך ערבוב עד שישחים מכל הצדדים.
להחזיר הכל לסיר.
לשים 2 כפות גדושות פפריקה מלח ופלפל.
להוסיף רק 2 כוסות מים ולהרתיח
להנמיך ללהבה הכי קטנה ולבשל מכוסה היטב במכסה תואם עד 3 שעות או עד שהבשר יהיה רך כחמאה.
לפני תום הבישול תכינו בסיר נפרד אלקה או קניידלך ותגישו ביחד עם הגולש והרוטב הסמיך.
מתכון לאלקה:
שמים בקערה 70 גרם מרגרינה רכה+ביצה+בצל שלם מגורר+מלח ופלפל ומתחילים להוסיף קמח רגיל תוך כדי לישה עד שנהיה גוש בצק שאפשר לקרוץ ממנו כדורים. לבשל את הכדורים במים רותחים כ-15 דקות.
אפשר להמיר את המרגרינה ב1/2 כוס שמן.
שמים בקערה 70 גרם מרגרינה רכה+ביצה+בצל שלם מגורר+מלח ופלפל ומתחילים להוסיף קמח רגיל תוך כדי לישה עד שנהיה גוש בצק שאפשר לקרוץ ממנו כדורים. לבשל את הכדורים במים רותחים כ-15 דקות.
אפשר להמיר את המרגרינה ב1/2 כוס שמן.
איך מכינים קניידלך ?
קישור:
קישור:
תהנו.
Комментариев нет:
Отправить комментарий