понедельник, 19 сентября 2011 г.

בולונז מושחת



למה מושחת ? תטעמו ותבינו למה מושחת , מנת בשר מדהימה בטעמים קצת שונים מהבלונז הקלאסי שתמיד אכלנו על הפסטה , תערובת בשר עשירה בטעמים , וספוגה ברוטב אלוהי .
חומרים
 1 ק"ג בשר בקר טחון
6 עגבניות בשלות מגורדות
3 גזרים חתוכים דק לקוביות
5-6 גבעולי סלרי קצוצים דק
1 רסק עגבניות 100 גר'
1 בצל קצוץ דק
6 שיני שוםקצוצות דק
2 פלפל חריף ירוק קצוץ
צרור פטרוזיליה קצוצה
4 כפות   קטשופ
3 כפות סויה שחורה מתוקה
2 כפות רוטב וורצ'סטר
 שמן זית
מלח
פלפל שחור
פפריקה מתוקה
אורגנו
2 כפות סוכר

 
הכנה
לטגן בשמן זית את הבצל הקצוץ הסלרי הפלפל החריף  והגזר עד שהבצל נעשה שקוף , להוסיף את השום הקצוץ ולערבב . להוסיף את הבשר ולפורר אותו עד שמשנה את צבעו ומתפורר לגמרי . להוסיף את העגבניות המרוסקות , רסק העגבניות , הפטרוזיליה והסוכר .לערבב היטב  ולהוסיף את רוטב הקטשופ , רוטב הסויה ורוטב הוורצ'סטר ,
לערבב ולתבל בנדיבות .   לבשל על אש גבוהה עד שרוב הנוזלים מתאדים . 
הוגש עם קוביות תפוחי אדמה שטוגנו בחמאה .
 
 

Комментариев нет:

Отправить комментарий