http://www.tapuz.co.il/blog/net/ViewEntry.aspx?EntryId=2203547&skip=1

אחרי שהבצק תפח מחלקים אותו לכדורים בגודל של כדור טניס בערך. 
מרדדים את הכדור למשטח.
מניחים כף גדושה, ואפילו שתיים של המילוי.
מקפלים את הבצק.
שוב מרדדים את הבצק עד לקבלת פיתה דקה עם המילוי. להשתדל שהבצק לא יפצע, אבל אם קורה לא נורא.
משמנים מחבת עם מעט שמן, כדאי אפילו למרוח את השמן עם נייר סופג. מחכים שהמחבת תהיה חמה, מניחים את הפיתה על המחבת ומשחימים אותה כל פעם מצד אחד. 


המרכיבים
הבצק
500 גר' קמח
כף שמרים יבשים
כף מלח
כפית סוכר
מים פושרים (בערך כוס/כוס וחצי)
המילוי
150 גר' בשר עוף טחון
150 גר' בשר בקר טחון
1 בצל
פטרוזיליה קצוצה
מלח ופלפל
להכנת הבצק שמים את כל המרכיבים ומערבלים במיקסר עם וו לישה, תוך כדי מוסיפים מים עד לקבלת בצק אחיד וקצת דביק.
מרפדים את הבצק בשמן ומניחים להתפחה עד להכפלת נפח.
בזמן שהבצק תופח מכינים את המילוי.
קוצצים את הבצל לקוביות קטנות ומטגנים במחבת, תוך כדי מוסיפים את הבשרים הפטרוזיליה ומתבלים לפי הטעם. מטגנים עד לקבלת תערובת אחידה ומבושלת.
הבצק
500 גר' קמח
כף שמרים יבשים
כף מלח
כפית סוכר
מים פושרים (בערך כוס/כוס וחצי)
המילוי
150 גר' בשר עוף טחון
150 גר' בשר בקר טחון
1 בצל
פטרוזיליה קצוצה
מלח ופלפל
להכנת הבצק שמים את כל המרכיבים ומערבלים במיקסר עם וו לישה, תוך כדי מוסיפים מים עד לקבלת בצק אחיד וקצת דביק.
מרפדים את הבצק בשמן ומניחים להתפחה עד להכפלת נפח.
בזמן שהבצק תופח מכינים את המילוי.
קוצצים את הבצל לקוביות קטנות ומטגנים במחבת, תוך כדי מוסיפים את הבשרים הפטרוזיליה ומתבלים לפי הטעם. מטגנים עד לקבלת תערובת אחידה ומבושלת.
אחרי שהבצק תפח מחלקים אותו לכדורים בגודל של כדור טניס בערך. 
מרדדים את הכדור למשטח.
מניחים כף גדושה, ואפילו שתיים של המילוי.
מקפלים את הבצק.
שוב מרדדים את הבצק עד לקבלת פיתה דקה עם המילוי. להשתדל שהבצק לא יפצע, אבל אם קורה לא נורא.
משמנים מחבת עם מעט שמן, כדאי אפילו למרוח את השמן עם נייר סופג. מחכים שהמחבת תהיה חמה, מניחים את הפיתה על המחבת ומשחימים אותה כל פעם מצד אחד. 
מצננים מעט את הפיתות ואוכלים, כדאי לאכול כשהן עדיין חמימות. וזהירות על האצבעות כן, הן ממכרות
. לצד סלט ירקות (ככה בשביל ההרגשה הטובה שלא אוכלים רק פחמימות) ארוחה מעולה!
. לצד סלט ירקות (ככה בשביל ההרגשה הטובה שלא אוכלים רק פחמימות) ארוחה מעולה!

זמן הכנה: 40 דקות (ללא זמני התפחה)
דרגת קושי: בינונית (טוב נו בשבילכן איילת ואתי קצת מורכב אבל אפשרי!).
אז אם מתחשק לכם משהו פחממתי ליום קריר, פרגנו לעצמכם Batbout Farcis אחד או שניים.
דרגת קושי: בינונית (טוב נו בשבילכן איילת ואתי קצת מורכב אבל אפשרי!).
אז אם מתחשק לכם משהו פחממתי ליום קריר, פרגנו לעצמכם Batbout Farcis אחד או שניים.
Комментариев нет:
Отправить комментарий