четверг, 12 января 2012 г.

נשיקות קיטי

http://www.tapuz.co.il/blog/net/viewentry.aspx?EntryId=2239425

אז הבטחתי הדרכה לנשיקות קיטי ורדרדות ומתוקות.
מתחילים בהכנת המרנג .
 4 חלבונים
כוס וחצי סוכר
מחממים מעל סיר אדים את החלבונים והסוכר עד שהסוכר נמס תוך ערבוב מדי פעם. 

מעבירים למיקסר ומקציפים 10 דקות במהירות גבוהה, עד שהקערה קרה למגע.  בשלב ההקצפה ניתן להוסיף מעט צבע מאכל (ורוד כמובן ).


בודקים שהקצף יציב ומבריק.


מעבירים לשק זילוף עם פיה חלקה ומזלפים על נייר אפיה, אני הכנתי לי דף שהנחתי מתחת לנייר האפיה עם עיגולים משורטטים עליו, בכדי לקבל עיגולים שווים בגודלם.


הזילוף יוצר שפיץ קטנטן בחלקה העליון של הנשיקה, כדי להחליק אותו מעבירים עליו בזהירות מכחול לח, היזהרו לא להרטיב את הנשיקות כדי שבאפיה לא יקבלו שקעים.


כדי ליצור את האוזניים של קיטי, עם מכחול לח מושכים בזהירות את המרנג במיקום האוזניים.


במידה ורוצים ליצור נשיקת סנדוויץ עם מילוי, מזלפים את חלקה האחורי של הנשיקה, אין צורך ליצור את האוזניים בחלק האחורי.


אופים בטמפרטור של 110-120 מעלות לכ 3-4 שעות עד שהנשיקות נפרדות בקלות מנייר האפיה ויבשות לחלוטין.
מכינים את הכלים והציוד להמשך העבודה,טוש מאכל שחור, טוש מאכל צהוב, מזרה לבבות, או לבבות קרוצים מבצק סוכר, רואייל אייסינג להדבקה ושקית זילוף עם מילוי כרצונכם, אני השתמשתי בממרח המרשמלו.

מתחילים בהדבקת הלבבות ליצירת סרט,עם מעט רואייל אייסינג, מציירים את האף של קיטי עם טוש מאכל צהוב ולאחר מכן את העיניים והשפם עם טוש מאכל שחור.


אם רוצים למלא את הנשיקות מזלפים מעט מהמילוי עם החלק האחורי וסוגרים עם החלק הקידמי לסנדוויץ.


מכניסים לכלי.


אפשר לעטוף עם צלופן להוסיף כרטיס ברכה, אני הענקתי את הנשיקות לשכנתי מייקי שחוגגת ממש היום 41 חורפים
מזל טוב מייקי ותודה על השכנות והחברות הטובה 




1 комментарий: