здесь
מוס שוקולד שיש קרם גבינה
היצירה הזו נולדה מיד אחרי שהכנתי את כדורי השוקולד גבינה המהממים. חשבתי לי למה לא לנסות להכין מוס שוקולד גבינה?
זה מוס אחר, מתוק , לאוהבי שוקולד גבינה.
מצרכים:
5-6 כפות ממרח שוקולד בכל טעם (נוטלה,השחר,ממרח קקאו וכו'.)
2 מיכלי שמנת מתוקה להקצפה 38%
1/2 כוס חלב
250 גרם גבינה לבנה רכה מסוג סקי או אחר (אפשר יותר גבינה)
שקית אינסטנט פודינג וניל
3 כפות יין לקידוש או ליקר שיש בבית
שקית סוכר וניל
5-6 כפות ממרח שוקולד בכל טעם (נוטלה,השחר,ממרח קקאו וכו'.)
2 מיכלי שמנת מתוקה להקצפה 38%
1/2 כוס חלב
250 גרם גבינה לבנה רכה מסוג סקי או אחר (אפשר יותר גבינה)
שקית אינסטנט פודינג וניל
3 כפות יין לקידוש או ליקר שיש בבית
שקית סוכר וניל
אופן הכנה למוס שוקולד- הכנה במיקסר:
כל השוקולד
1/2 1 מיכלים מהשמנת המתוקה
1/4 כוס חלב
כל הליקר או היין
להקציף הכל ביחד לקרם מוסי. להעביר לקערה.
כל השוקולד
1/2 1 מיכלים מהשמנת המתוקה
1/4 כוס חלב
כל הליקר או היין
להקציף הכל ביחד לקרם מוסי. להעביר לקערה.
לנקות את המיקסר ולהכין את קרם הגבינה:
הגבינה הרכה
1/2 המיכל שנשאר מהשמנת המתוקה
שקית אינסטנט פודינג
שקית סוכר וניל ולהמתיק לפי כמות הגבינה והטעם לפחות 1/2 כוס סוכר.
להקציף במיקסר ביחד לקרם סמיך.
הגבינה הרכה
1/2 המיכל שנשאר מהשמנת המתוקה
שקית אינסטנט פודינג
שקית סוכר וניל ולהמתיק לפי כמות הגבינה והטעם לפחות 1/2 כוס סוכר.
להקציף במיקסר ביחד לקרם סמיך.
אופן הכנה:
מתאים לכל כלי הגשה,רצוי מזכוכית שקופה. גם בכלים אישיים.
לשייש את השוקולד לגבינה בתנועות קיפול.
שומרים במקרר .
תהנו.
מתאים לכל כלי הגשה,רצוי מזכוכית שקופה. גם בכלים אישיים.
לשייש את השוקולד לגבינה בתנועות קיפול.
שומרים במקרר .
תהנו.



Комментариев нет:
Отправить комментарий