четверг, 23 июня 2011 г.

עוגות גבינה אישיות עם בצק ופירורים-אפוי

отсюда

עוגות גבינה אישיות עם בצק ופירורים-אפוי-פירגה
עוגות גבינה אישיות עם בצק ופירורים-אפוי-פירגה

עוגות גבינה אישיות עם בצק ופירורים-אפוי
עוגות גבינה אישיות עם בצק ופירורים-פירגה
עוגות גבינה אישיות עם בצק ופירורים-פירגה

מצרכים ל-15 עוגות אישיות. עדיף תבניות אישיות מסיליקון בכל צורה שתבחרו .
אני הכנתי בצורת כוכב.
זה מיוחד ולא שגרתי להגיש עוגת גבינה אישית לכל אחד. לדעתי זה עושה את כל העסק טעים יותר.
מצרכים לבצק:
100 גרם חמאה בטמפרטורת החדר
חלמון ביצה
2 כפות סוכר
1/2 1 כוסות קמח תופח
כ-3 כפות מים או לפי הצורך
לשים את מצרכי הבצק לבצק כדורי ונעים ומהדקים לתחתיות התבניות
שכבה דקה של 1/2 ס"מ
דוקרים את פני הבצק במזלג ואופים בחום 175 כ-15 דקות או עד שיזהיבו.
את מעט הבצק שנשאר מחלקים לכדורים קטנים ושמים בפריזר (ישמשו לפירורים)
מלית גבינה בקערה,לא חובה להקציף במיקסר אפשר פשוט לערבב עם מקצף ידני/כף.
750 גרם גבינה 5%
3 ביצים
מיכל שמנת חמוצה 15%
שקית אינסטנט פודינג וניל
3 כפות קורנפלור
3/4 כוס סוכר
2 שקיות סוכר וניל
גרודת 1/2 לימון רק מי שאוהב טעם לימוני בגבינה.
לערבב לקרם בלי גושים
למלא את התבניות מעל לבצק האפוי במלית הגבינה ממש בהגזמה עם גבעה קטנה וליישר.
להוציא את כדורי הבצק מהפריזר ולגרר במגררת ד ק ה ישירות מעל לגבינה.
לאפות שוב בחום 175 כ-40 דקות
אופציות להגשה:
קצפת
לאבק באבקת סוכר
לצקת דובדבנים ולזגג בסירופ מייפל/סילאן
לצקת פירות יער שעברו קירמול עדין עם סוכר
סירופ שוקולד
שמנת חמוצה מוקצפת עם כף גדושה אינסטנט פודינג וניל עם קצת סוכר
אפשר להקפיא יוגורטי פירות בצבעים שונים ולהגיש כדורי יוגורט צבעוניים קפואים ליד.
תהנו

Комментариев нет:

Отправить комментарий