ההכנה והתמונות המדהימות הן של ש712 הלא היא שרית ב המדהימה ולה התודה.
עוגת תפוזים אינסטנט פודינג וקוקוס - בחושה וטובה
את העוגה הזו קיבלתי ממאיה גיסתי שקיבלה אותה מחברתה הטובה כוכי ונטורה
העוגה בתבנית אינגליש קייק כפי שאני פירגה צילמתי:
חומרים:
2 תבניות אינגליש קייק מקרטון, משומנות
1 כוס שמן
1 כוס סוכר
1 כוס מיץ תפוזים
3 - 4 ביצים– הכי גדולות מספיק 3
1/2 כוס קוקוס
1/2 1 כוסות קמח תופח
1 שקית אינסטנט פודינג וניל
2 תבניות אינגליש קייק מקרטון, משומנות
1 כוס שמן
1 כוס סוכר
1 כוס מיץ תפוזים
3 - 4 ביצים– הכי גדולות מספיק 3
1/2 כוס קוקוס
1/2 1 כוסות קמח תופח
1 שקית אינסטנט פודינג וניל
אופן ההכנה:
לערבל הכל בקערה ולצקת לתבניות
רצוי בתבניות מקרטון ולא הסטנדרטיות. תבניות הקרטון קטנות יותר והעוגות יצאו יחסית גבוהות.
לאפות בתנור בחום 180 מעלות כ-30 דקות או עד השחמה.
לערבל הכל בקערה ולצקת לתבניות
רצוי בתבניות מקרטון ולא הסטנדרטיות. תבניות הקרטון קטנות יותר והעוגות יצאו יחסית גבוהות.
לאפות בתנור בחום 180 מעלות כ-30 דקות או עד השחמה.
כאשר העוגה מוכנה , מוציאים אותה לשיש - אחרי כ- 5 דקות
להכין סירופ:
לערבב 1/2 כוס מים + 2 כפות סוכר ולהרטיב את העוגות שעדיין חמות.
אפשר קצת לחורר עם קיסם שהסירופ יחדור בקלות.
להכין סירופ:
לערבב 1/2 כוס מים + 2 כפות סוכר ולהרטיב את העוגות שעדיין חמות.
אפשר קצת לחורר עם קיסם שהסירופ יחדור בקלות.
העוגות ניתנות להקפאה.
תהנו
תהנו



Комментариев нет:
Отправить комментарий