עוגה טעימה וכמובן קלה להכנה!
חומרים: 1 כוס סוכר, 1 גביע דנונה טבעית, 4 ביצים גדולות, 2 כפות וניל, 1/2 כוס שמן, 50 גרם פרג טחון, כוס וחצי קמח תופח , כפית אבקת אפייה, 1/2 כוס צימוקים קטנים כהים.
לקישוט: 150 גרם אגוז פקאן (חצאים), 1/2כוס סירופ מייפל.
אופן הכנה: בתחילה, מערבבים בקערה גדולה את כל החומרים הנוזלים. לאחר מכן, מערבבים את יתר החומרים היבשים ומוסיפים אותם יחדיו לבלילה חלקה ללא גושים. מחממים תנור לחום של 170 מעלות.
משמנים תבנית קפיצית עגולה מס' 24 ויוצקים לתוכה את התערובת ומסדרים את אגוזי הפקאן מעל במעגלים ומוזגים מעל חצי מכמות הסירופ מייפל.ואת מחצית הסירופ שומרים לאחר האפייה.
אופים בתנור (שחומם מראש) למשך 3/4 שעה או עד שהעוגה משחימה .
מוציאים מהתנור ומורחים את יתרת הסירופ מעל האגוזים .
שיהיה בהצלחה! מרים.
https://www.facebook.com/pages/Mary-Fleur/174844649364071?skip_nax_wizard=true&success=1

Комментариев нет:
Отправить комментарий